Jelenlegi hely

Energiagazdálkodás

Energiagazdálkodás
Energia megtakarítási projektfejlesztés
Energia megtakarítási projektfejlesztés

Magában foglalja valamennyi szolgáltatásunkat és azok komplex alkalmazását. A Megbízó által rendelkezésünkre bocsátott adatokból és a helyszíni felmérésünkön szerzett információink alapján készítünk tanulmányt, illetve terveket az adott vállalat hatékony energiafelhasználására vonatkozóan. Terveink kiterjednek a koncepció felvetésétől kezdve egészen a megvalósításig, beleértve az engedélyezéshez szükséges információkat vagy szükség esetén a tenderek kidolgozását. Amennyiben a Megbízó úgy kívánja, javaslatot teszünk 3. feles finanszírozási rendszerre is, illetve felvázoljuk a tervezett megtakarítások mértékét életciklus elemzés keretén belül.

Energetikai Pályázat Előkészítés
Energetikai Pályázat Előkészítés

A pályázati előkészítés valójában egy megvalósíthatósági tanulmány, amelyben ismertetjük adott vállalkozás jelenlegi állapotát, a tervezett projekt célját, indokoltságát. A fentiek ismeretében készítjük el azt a tervet, amelyben kifejtjük a beruházás költségeit, annak pénzügyi és műszaki ütemezését, a tervezett eredményeket, hatásokat. A prognosztizált optimális működés műszaki paramétereit, berendezéseit és azok jellemzőit, valamint a megtakarítás mértékét elemezzük és részletesen ismertetjük.

Energiagazdálkodás
Energiagazdálkodás

Felmérjük, hogy a különböző energetikai folyamatok során van-e bármilyen energiaveszteség. Célunk, hogy a rendelkezésre álló energiaforrások a lehető leggazdaságosabb módon működjenek, a veszteséget csökkentsük. Éves és havi tervet készítünk az optimális energiafelhasználásról, annak költségéről, illetve ha azt szükségesnek látjuk, javaslatot teszünk minimális beruházásokra, amelyek jelentős megtakarítást eredményezhetnek.