Jelenlegi hely

Energetikai audit

Energetikai audit
ISO 50001 Energiairányítási Rendszer építés
ISO 50001 Energiairányítási Rendszer építés

Az ISO 50001 energiagazdálkodási irányítási rendszer célja az energiahatékonyság javítása. A tanúsítás valójában minden cég számára ajánlott, hiszen a szabvány előírásainak megfelelően működő vállalkozás folyamatosan javíthatja az energiafelhasználás teljesítménymutatóinak hatékonyságát, módját és akár mennyiségét. Az energetikai audit elvégzése szükségtelen abban az esetben, ha a vállalkozás rendelkezik ISO 50001 tanúsítással.

Energiaveszteség feltárás, felmérés, audit
Energiaveszteség feltárás, felmérés, audit

A feltárás során felmérjük az energiahordozókat, azok költségeit, a fogyasztási mutatóit, trendeket, a bázis és fajlagos értékeit. A legfontosabb lépés, hogy megkeressük azokat a pontokat, amelyek az energiaveszteséget okozzák, valamint feltárjuk a költséghatékonyabb energiafelhasználási lehetőségeket, amelyek lehetnek megújuló energiaforrások, fejlettebb üzemeltetési eljárások és berendezések. Elsődleges célunk, hogy minél pontosabban megbecsüljük és kimutatásokkal alátámasszuk, hogy mekkora a várható energiaköltség-megtakarítási potenciál.

Energiajogi műszaki szaktanácsadás
Energiajogi műszaki szaktanácsadás

Ügyfeleink részére teljes körű energiajogi és műszaki szaktanácsadást nyújtunk, amely magában foglalja többek között a műszaki állapotfelmérést, a számlák jogi harmonizációját, a szerződések ellenőrzését, felülvizsgálatát. Abban az esetben, ha a közüzemi számlák vagy szerződések feldolgozásakor hibát találunk, nem csak tájékoztatást küldünk, hanem megoldást kínálunk, illetve segítséget nyújtunk az eljárás során is. A fentieken túl közreműködünk energia-beszerzési tenderekben, valamint közbeszerzésekben is.