Jelenlegi hely

Bisnode Tanúsítvány

Bisnode tanúsítványt kapott a Zöldterv Épületgépészeti és Épületenergetikai Kft. 

Bisnode nemzetközi cégminősítést kizárólag a pénzügyileg stabil, üzleti szempontból pedig megbízható vállalkozások kaphatják meg. A tanúsítvány megszerzése és annak megtartása is komoly érdem, hiszen létjogosultságát nemzetközi szakértők folyamatosan vizsgálják, ellenőrzik. Ezért is nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Zöldterv Kft. a magyar cégek kevesebb, mint 10%-hoz tartozik, amely a Bisnode cégminősítése alapján a legjobbak között szerepel. 

Bízunk abban, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink és partnereink felé tovább mélyíthetjük azt a bizalmat, amely egyre fontosabb a hosszú távú és stabil üzleti kapcsolatokban. Vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, hiszen arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban objektíven különbözteti meg cégünket a piacon.

A tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, amely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, amely a cégek pénzügyi és egyéb stabilitását jelzi. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. A Zöldterv 2015-ben a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, amellyel  Magyarországon a cégek mindössze 7,44 %-a rendelkezik.

A Bisnode minősítés többek között az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, a Cégbíróság, valamint a NAV által közölt hivatalos adatain alapszik, ugyanakkor figyelembe veszi a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat is és a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési precizitással egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

A szigorú ellenőrzésből származó eredmények garantálják a Zöldterv Kft. jelenlegi és az elkövetkezendő egy évi pénzügyi stabilitását.